Typen voor

Kids

Kinderen op de basisschool werken al veel op de computer. En in het voortgezet onderwijs wordt dat nog meer. Blindtypen met 10 vingers helpt hier echt bij. Niet alleen is je huiswerk sneller klaar, ook andere schoolprestaties verbeteren er door, blijkt uit onderzoek van de Radboud Universiteit. 

 

Bied jouw kind deze voorsprong. Door vaak en met regelmaat te typen, vinden vingers na een paar weken al hun weg op het toetsenbord en worden ze steeds vingervlugger. Sneller klaar met het huiswerk, en als bonus ook nog eens met minder energie…

 

In het lesprogramma van VingerVlug kun je het lettertype waarin de oefeningen worden getoond aanpassen. Je hebt de keuze tussen het schreefloze lettertype Open Sans en Open Dyslectic. Hoe goed een lettertype voor jou werkt, is persoonlijk. Maar als je een lettertype gebruikt dat goed bij jou past, word je minder snel moe bij het lezen. (Voor veel mensen met dyslexie is dat sowieso een schreefloos lettertype.) We raden dan ook aan om uit te proberen wat het beste werkt.

 

Ook kun je de achtergrond kleur van elke oefening aanpassen, hierdoor verminder je het contrast. Op deze manier kunnen leerlingen met leesproblemen en/of dyslexie prettiger lezen.

 

Kun je ook niet wachten om jouw kind dit te laten leren? Wij helpen je graag verder!

Wes

Wes

Fang & Li

Fang & Li

Eva

Eva

Ivo

Ivo

Cool zeg, gamen gaat nu zelfs sneller!

Adrian

Adrian

Melissa

Melissa

Damian

Damian

Vince

Vince

Bart

Bart

Lotte

Lotte

Luke

Luke

Floor

Floor