Wil jij ook meer tijd overhouden
voor de dingen die jij echt leuk vindt?

Leer dan nu blindtypen!

Leren blindtypen is net zo belangrijk als het leren van een goed handschrift. Door beter en sneller te leren typen, investeer je direct in je toekomst. De tijd die je hiermee overhoudt, kun je nu besteden aan dingen die je echt leuk vindt.

In 10 weken leer je blind typen met 10 vingers.

Blind en met 10 vingers kunnen typen heeft veel voordelen…

  • Allereerst kost het minder tijd als je niet naar je toetsenbord hoeft te kijken.
  • Als je je huiswerk voor school of emails voor je werk snel kan typen, hou je meer tijd over voor andere leuke dingen.
  • Daarnaast kan je je aandacht beter bij de tekst houden. Met 10 vingers typen gaat zo automatisch, dat je beter begrijpt wat je typt.
  • Als je goed leert blindtypen met 10 vingers, krijg je ook niet zo snel nek- of rugklachten. Je hoeft niet je hoofd op en neer te bewegen van je scherm naar je toetsenbord en weer terug. Je leert dus een goede houding aan te nemen.

Wie wil dit nou niet???

voor

Kids (basisschool)

Kinderen op de basisschool werken al veel op de computer. En in het voortgezet onderwijs wordt dat nog meer. Blindtypen met 10 vingers helpt hier echt bij.

Niet alleen is je huiswerk sneller klaar, ook andere schoolprestaties verbeteren er door, blijkt uit onderzoek van de Radboud Universiteit.

voor (Jong)Volwassenen

Ruim vier miljoen volwassenen werken dagelijks meerdere uren achter een computer of laptop, zowel thuis als zakelijk. Toch typt één op de vijf volwassenen nog met twee vingers en kan twee derde niet blindtypen. Wat een tijdverlies. Slecht voor je werkhouding en grote kans op lichamelijke klachten met mogelijk uitval als gevolg. Wist je trouwens dat mensen die blind kunnen typen zich ook beter kunnen focussen? Dat komt dus de kwaliteit van je werk alleen maar ten goede.

voor

Dyslecten

Als je dyslexie hebt, vind je lezen (en schrijven) vaak lastig. Je spiegelt, draait en verwisselt letters. Daarom is het voor dyslecten extra moeilijk om te leren blindtypen. Dankzij onze persoonlijke begeleiding hoeft dit gelukkig geen probleem meer te zijn. Blind leren typen draagt bij aan de ontwikkeling van het letter- en woordbeeld. Het zorgt ervoor dat schrijven automatisch gaat en makkelijker wordt. Hierdoor verbeteren je leerprestaties én neemt je zelfvertrouwen toe.

voor

1-Handigen

Ook als 1-handige kun je leren blindtypen. Wat geldt voor 10 vingers geldt net zo voor een kleiner aantal vingers: je leert beter en sneller te typen. En je focus is hoger, waardoor al je werk op de computer makkelijker gaat.

Extra hulpmiddelen zijn niet nodig, je leert wegwijs te worden op je eigen normale keyboard.

Eigen tempo

“Bedankt voor je bericht, fijn om te zien dat de kinderen op hun eigen tempo kunnen werken
en dat ze goed in de gaten worden gehouden en goed begeleid worden.”

Ouders van Aya (12 jaar)

Meedoen met typeles voor kinderen?

“Dank je wel allemaal, ik vond het heel gezellig dat ik als oud mens met jullie groep op school mee mocht doen. En ik ben blij dat ik het heb gehaald, net zoals jullie.  Ik zie jullie vast nog wel eens ergens en veel plezier op de middelbare school!

Carla (62 jaar)

In 10 weken klaar

“Voor Rick werkt het beter als hij bij een ‘vreemde’ les krijgt en daar wekelijks naartoe ging. Een online cursus zou of mislukt zijn of eeuwig geduurd hebben. Doordat hij naar jou ging, moest hij zijn huiswerk goed plannen en maken. In 10 weken klaar, overzichtelijk, fijn en haalbaar.” 

Ouders van Rick (11 jaar)

”Niet

“Typeles was niet Beau zijn eerste wens;-)! Het was de wens van zijn ouders, dus het begon met “niet leuk” en door VingerVlug eindigde het met “leuK’!”

Ouders Beau (9 jaar)

Waar?

“Ik zoek een leuke en goede typecursus voor mijn zoon Emil, 10 jaar. Ik hoorde van een vriendin uit Culemborg erg goede verhalen over jou. Of eigenlijk van haar zoon! Geef je ook hier in de buurt les?”

Moeder Emil (10 jaar)

Leerlingen

in hoeveel weken?

Typedocenten

Sinds

Contact

Telefoon: +31 6 286 386 05

Email: info@vingervlugonline.nl